Fundraiser baner vejen for ambitiøs indsats for udsatte familier

Fundraiser baner vejen for ambitiøs indsats for udsatte familier

Fundraiser-uddannelse til teamleder i socialrådgivergruppen i Syddjurs har givet pote. Teamlederen har med kolleger hentet fire dyre uddannelsespladser til et projekt i Familieværket.

SYDDJURS: Finansieringen af projekter på en lang række områder i kommunen sker i dag gennem ansøgninger til statslige puljer eller til EU midler. Det kræver både kompetence og en særlig indsats at skrive ansøgninger, der giver afkast. A

Ansøgningen til Servicestyrelsen for Familieværket betyder, at man fremover kan tilbyde et 12 - 16 ugers behandlingsprogram for forældre i udsatte familier. Det nye tilbud udvikles på baggrund af, at der nu via fundraiseren er skaffet midler efteruddannelse af de 4 medarbejdere i Familieværket. Uddannelsespladserne har en værdi til ca. 500.000 kr.

- Jeg er rigtig glad for, at vores ansøgning betyder, at vi kan udvikle et godt tilbud til udsatte familier. Det tager nemlig både tid og kræfter at søge statslige puljer. Derfor arbejder vi også internt i kommunen på at dele de gode erfaringer med at søge puljer, siger teamlederen i socialrådgivergruppen, Lise Smedegaard. 

Hun tog en fundraiser uddannelse fra UpfrontEurope, en privat fundraiser uddannelse fra Hornslet, for at få flere midler til projekter inden for socialområdet. Til daglig er hun teamleder i socialrådgivergruppen og har særlig fokus på familiepleje.

Siden Lise Smedegaard blev færdig med sin fundraiser uddannelse i sommeren 2010, har hun søgt midler til tre projekter og et har foreløbigt givet afkast. Hun afventer blandt andet svar på en ansøgning til Sundhedsstyrelsen på 1 mio. kr. til et projekt omkring styrket sundhedsindsats for socialt udsatte og sårbare grupper.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt