To fyret efter underslæb

Det gælder både forstanderen og en administrativ medarbejder på døgninstitutionen Pedersvænge i Køge
KORT NYT7. FEB 2011 9.20

KØGE: Både forstanderen og en administrativ medarbejder på døgninstitutionen Pedersvænge i Køge er nu blevet fyret som følge af betydeligt underslæb, skriver Dagbladet Køge.

- Begge medarbejdere er både afskediget og fratrådt, siger social- og sundhedsdirektør i Køge Kommune, Svend Tabor og forklarer, at den formelle del med at aflevering af nøgler, pc'ere og så videre allerede er overstået.

De igangværende undersøgelser af sagen tyder på, at det er den administrative medarbejder, der har foretaget underslæbet, mens forstanderen er blevet fyret for ikke, at have kontrolleret den administrative medarbejders arbejde tilstrækkeligt.

- På nuværende tidspunkt har vi ikke belæg for at sige, at forstanderen har begået underslæb. Men forstanderen har ikke ført det ledelsestilsyn, han burde, siger Svend Tabor til Dagbladet Køge

I Køge Kommune er der et regulativ for, hvordan en given leder skal tjekke op på betalinger foretaget af medarbejdere. Men det regulativ har forstanderen altså ikke overholdt.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt