København vil finde plejefamilier på Facebook

København vil finde plejefamilier på Facebook

Center for Familiepleje afprøver andre metoder end lokalaviserne for at finde nye plejefamilier, hvis hjerte kan banke for børn og unge, der har brug for aflastning i weekenden og i ferier

KØBENHAVN: - Vi har brug for at tænke anderledes i forhold til at skaffe nye plejefamilier og derfor har vi oprettet profilen på Facebook. Vi vil have fat i for eksempel de lidt yngre familier, der bor i København, og som kunne have plads til et ekstra barn til ved morgenbordet i weekenderne. Vi vil skabe kontakt til de borgere, hvis hjerte banker for det sociale arbejde, og som gerne vil åbne deres hjem for et udsat barn, siger centerchef på Center for Familiepleje Klaus Wilmann.

Center for Familiepleje bruger mange forskellige medier til at søge efter nye familier. Det kan være gratis jobsites som ofir.dk eller på kk.dk eller i lokale ugeaviser, men disse annoncer giver ikke mange henvendelser.

- Vi får flest nye henvendelser fra borgere, der ønsker at være plejefamilie, når vi har redaktionel omtale i form af et indslag i TV2 Lorry eller en artikel i Politiken eller Lokalavisen Nørrebro og Nordvest. Så vi ved, hvilke metoder, der virker bedre end andre. Nu prøver vi en anden form for mund-til-mund-metode i form af Facebook og afventer så, om det giver os en god respons, fortæller Klaus Wilmann.

Optimistisk start
Facebookgruppen er startet for et par dage siden og har allerede knapt 70 medlemmer, og det er langt fra alle, som er Klaus Wilmanns venner på Facebook. Han er optimistisk og mener at målet om at skaffe omkring 300 medlemmer ikke er urealistisk. Meningen er så, at disse medlemmer skal sende nyheder og historier videre om Center for Familiepleje til deres personlige netværk.

Har du selv lyst til at være med i gruppen for Center for Familiepleje, så log ind på din egen konto og søg efter Center for Familiepleje. Hvis du allerede er logget ind på Facebook, så gå ind på familieplejens profil på Facebook

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt