Taber 48,5 mio. kr. på salg af teater

Taber 48,5 mio. kr. på salg af teater

Kolding Kommune må notere et giganttab på først køb og siden salg af Kolding Teater
25. JAN 2011 7.21

KOLDING: Kolding Kommune taber 48,5 millioner kroner på, at et stort flertal i byrådet udenom Socialdemokraterne vil sælge Kolding Teater for 20 millioner kroner.

For kun en måned siden købte kommunen nemlig nødtvungent teatret for 68,5 millioner kroner, fordi den tidligere - og nu igen nuværende - teatersals-ejer og Kolding Kommune ikke kunne enes om at forlænge en gammel lejeaftale. Det var den aftale, der gav Comwell ret til at kræve kommunal overtagelse af teatret for de 68,5 millioner kroner.

Comwell har med andre ord scoret 48,5 millioner kroner på at overlade ejerskabet til Kolding Kommune i sølle 23 dage.

- Det er uansvarlighed i millionklassen og i stedet for at gå i panik, ville det være langt mere ansvarligt at slå koldt vand i blodet. Socialdemokraterne vil ikke være med til at smide 23 millioner kroner ud af vinduet, siger gruppeformand Christian Haugk (S).

Et enigt byråd har i budgettet for 2011 regnet med en salgsindtægt for Kolding Teater på 43,5 millioner kroner. Den indtægt er et flertal bestående af Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti, SF og Radikale nu villige til at se bort fra. Uden at blinke sælger flertallet teatret for 20 millioner kroner - altså med et ekstra tab på 23 millioner.

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt