Hillerød trækker fyring af tillidsrepræsentant tilbage

Hillerød Kommune har valgt at trække en påtænkt opsigelse af tillidsrepræsentanten på 10. klasseskolen tilbage. Nu bliver der iværksat en proces, der skal sikre samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere på skolen

HILLERØD: Kommunen har i dag trukket den påtænkte opsigelse af tillidsrepræsentanten på 10. klasseskolen tilbage. Hun kan vende tilbage til sit job mandag i næste uge. Samtidig skal samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere på skolen sikres.

- Efter nøje overvejelser og drøftelser, har vi besluttet, at vi trækker den påtænkte opsigelse af tillidsrepræsentanten på 10. klasseskolen tilbage. Det vigtigste nu er at få skabt et godt samarbejdsklima på skolen. Derfor har vi sat en proces i gang med ledelse, lærere og tillidsrepræsentant, som skal hjælpe dem videre ovenpå et par hårde måneder, siger direktør for Børn, Skoler og Familier, Anders-Peter Østergaard.

Tillidsrepræsentanten er i dag blevet orienteret om, at hun kan vende tilbage til skolen. Det samme er skolens lærere, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Fyringssagen opstod i kølvandet opå en studietur til Berlin, to lærere var på med eleverne lige førefterårsferien. To elever overtrådte forbuddet mod at indtage alkohol, og skolens ledelese beordrede dem sendt hjem med første nattog, selv om det indebar lange ventetider undervejs midt om natten.

De to lærere forsøgte at overbevise ledelsen om, at hjemsendelsen kunne vente til næste morgen, men måtte bøje sig og føje ledelsen. Efter efterårsferien blev de to lærere så varslet afskediget.

mou 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt