Nyansat projektleder til Fremtidsfabrikken Sydfyn

Susanne Linnet Aagaard har stor erfaring med eksport og udenrigshandel - bl.a. fra Danmarks Eksportråd
KORT NYT13. JAN 2011 12.09

Sydfyns UdviklingsSamarbejde I/S (SUS) har projektet 'Fremtidsfabrikken Sydfyn', der har som målsætning at gøre Sydfyn til landets bedste område for kreativt iværksætteri. Projektet er finansieret EU Socialfond og de regionale erhvervsudviklingsmidler.

SUS har pr 1.1.2011 ansat Susanne Linnet Aagaard som projektleder for Fremtidsfabrikken. Susanne er 45 år, uddannet HD-udenrigshandel og Eksporttekniker og har 16 års erfaring fra udenrigstjenesten, Danmark Eksportråd i Danmark og udlandet med rådgivning af smv'er om internationalisering og forretningsudvikling, oplyser Svendborg Kommune.

Fra udenrigstjenesten har Susanne mange års erfaring med at lede og motivere offentligt ansatte rådgivere til at hjælpe private virksomheder med at skabe kommercielle resultater. Hun har desuden solid erfaring med projektledelse og -styring.

Årene i udenrigstjenesten har lært Susanne at navigere i en politisk ledet offentlig organisation og samtidig skabe resultater for private virksomheder. De kompetencer bliver der brug for som projektleder, da projektet omfatter mange både offentlige og private aktører i de fire kommuner Langeland, Ærø, Faaborg-Midtfyn og Svendborg.

Efter ni år i Malaysia, Grækenland og Italien flyttede Susanne med familien til Vindeby i 2009. Herfra har Susanne i en periode drevet selvstændig virksomhed med kurser i kulturforståelse og virksomhedsrådgivning. Hun kender derfor til de personlige udfordringer, som iværksættere står overfor, når de skal gå fra at være lønmodtager til at være selvstændig erhvervsdrivende. Selv fandt hun efter kort tid ud af, at livet som enkeltmandsvirksomhed uden kolleger at sparre med ikke passede til hende.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt