img

Markant fremgang for dknyt

21. maj 2010, 13:53
Internetavisen dknyt.dk trodser krisen i mediebranchen og har fordoblet sit årsresultat

2009 var et godt år for internetavisen dknyt.dk, der leverer målrettede nyheder til kommunale og offentlige beslutningstagere.

Bruttofortjenesten blev fordoblet fra 1.5 mio. kr. til 3.1 mio. kr.. Den øgede indtjening skyldes især flere abonnenter. Finanskrisen - til trods - er der også en positiv udvikling i både stillingsannoncer og kommerciel annoncering.

Nettoomsætningen steg fra 1,9 mio. kr. til 3,6 mio. kr..
- Resultatet er langt over niveauet for 2008 og bedre end forventet, oplyser direktør og ejer Claus G. Theilgaard.
dknyt.dk har siden 11. september 2001 leveret målrettede nyheder, baggrundsstof, analyser og debat til offentlige beslutningstagere med særlig vægt på det kommunale område. dknyt har abonnenter i samtlige landets kommuner og har indgået kollektive aftaler med 80 kommuner. Aftalerne betyder, at alle ansatte og politikere i de kommuner - uden brug af password - kan læse dknyt.dk. Det var oprindeligt dknyt, der udviklede og gennemførte konceptet for betaling af målrettet indhold på internet. Et koncept som mange andre har taget til sig.

Forventningerne til det kommende år er positiv, og der forventes vækst og øget overskud i dknyt ApS.
I modsætning til dagbladene, er dknyt.dk ikke subsidieret med en fritagelse for moms og har ikke adgang til de forskellige puljer til understøttelse af de danske medier.
Direktør Claus G. Theilgaard håber derfor på, at et kommende medieforlig vil betyde en ligestilling mellem publicistiske medier på internet og trykte medier.

dknyt ApS overtog med virkning 1. januar 2009 udgivelsesansvaret for avisen Kommunen fra den tidligere mangeårige udgiver. dknyt ejer 50 pct. af A/S Kommunen, der har opnået støtte fra Dagbladsnævnet til modernisering af avisen Kommunen frem til og med 2012.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dkjob

Se alle aktuelle stillinger

Ritzau
Mest læste
Pressenævnet