Flere offentlige opgaver til mindre virksomheder

De små og mellemstore virksomheder skal have bedre mulighed for at byde på de offentlige opgaver, mener den nye økonomi- og erhvervsminister: Han varsler konkrete værktøjer
KORT NYT17. MAR 2010 10.56

- Der vil være fokus på de små og mellemstore virksomheder i hele strategien for offentlig/privat samarbejde, men også i forhold til konkurrenceudsættelse. Kommunerne kan spare milliarder, tror jeg, men det kræver, at de små og mellemstore virksomheder er inde over udbuddene og også kan levere varerne: Det siger Brian Mikkelsen (K) i et interview med ErhvervsBladet.

Ministeren klar med to konkrete initiativer, der skal løfte ambitionen ind i virkelighedens verden: En pakke til de små og mellemstore virksomheder med vejledninger til, hvordan de kan vinde offentlige kontrakter. Og en række digitale udbudsredskaber, som vil gøre det nemmere for smv'erne at give tilbud.

Erhvervslivet efterlyser tiltag, der kan gøre det nemmere for kommunerne at give udbud. 

- Jeg vil snakke med kommunerne om, hvordan vi bedst får involveret de små og mellemstore virksomheder ved kommuneforhandlingerne her i maj/juni måned, lover økonomi- og erhvervsministeren bladet.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt