Statsforvaltningen siger farvel til mangeårig direktør

Direktøren for Statsforvaltningen Hovedstaden, Bente Flindt Sørensen, går på pension med virkning fra den 1. juli 2010
KORT NYT16. MAR 2010 15.15

HOVEDSTADEN: Bente Flindt Sørensen fyldte i februar måned 67 år, og har som direktør for Statsforvaltningen Hovedstaden bragt de sammenlagte 5 institutioner godt gennem fusionen i forbindelse med kommunalreformen. Det var statsforvaltningerne for Bornholm, København og Frederiksberg kommuner, Overpræsidiet og Nævnscentret (Det sociale ankenævn for København og Frederiksberg kommuner).

Bente Flindt Sørensen finder nu tiden inde til at bruge sine kræfter og energi på alle de ting og oplevelser uden for Statsforvaltningen, som et job som direktør for et stort hus ikke rummer plads til.

- Jeg har været utrolig priviligeret i mit arbejdsliv med mange spændende opgaver og et væld af gode kolleger, så det vil selvfølgelig blive et savn at undvære det berigende fællesskab, som man finder på en arbejdsplads. Vi har et dejligt hus, vores fusion er vel gennemført, og vi har takket være mine medarbejdere opnået meget fine resultater. Det er derfor også med stolthed på vores alles vegne, at jeg nu videregiver stafetten til en anden, siger Bente Flindt Sørensen.

Beslutningen om at gå på pension nu blev truffet allerede for et år siden, hvilket dog kun de allernærmeste medarbejdere har været orienteret om.

mou

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt