Giv kommunen gode råd

Oplever Odsherred-borgere og -ansatte langsommelighed eller tunge regler i kommunen, skal de nu sige til
KORT NYT11. MAR 2010 16.00

ODSHERRED: - Det er ingen hemmelighed, at de offentlige midler ikke bliver flere de kommende år, tværtimod skal kommunerne virke for de samme eller færre penge og fortsat yde en service i top. Derfor er vi alle interesseret i at være med til at forbedre den kommunale service og velfærd, så vi sparer tid og penge og alligevel får service. Et af områderne er at få bugt med spildtid og tungt bureaukrati, siger borgmester Thomas Adelskov (S), Odsherred Kommune.

Derfor kan man nu på kommunens hjemmeside www.odsherred.dk/ideer sende en kort beskrivelse, hvis man oplever unødvendig tung sagsbehandling eller bureaukrati og mener, kommunen kan gøre det mere enkelt.

Mere konkret handler det om at få bugt med spildtid, afbureaukratisere og forenkle reglerne, så kommunen fortsat får råd til kerneydelserne, som er at tilbyde daginstitutioner, en god folkeskole, pleje og omsorg af ældre og handicappede og mange andre serviceydelser.

Alle forslag fra borgere og ansatte bliver læst, og der bliver taget stilling til dem. Det er ikke nødvendigvis alle forslag, der kan eller skal realiseres. De forslag, der fører til ændringer vil fremgå af kommunens hjemmeside.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt