Minister havde kontroversiel post

Socialminister Benedikte Kiær (K), sad indtil for nylig i den liberale tænketank CEPOS' Centerråd, men det står der ikke noget om i hendes CV
KORT NYT11. MAR 2010 9.08

Benedikte Kiær var fra 2005 og indtil for nylig med i toppen af Cepos sammen med en række fremtrædende liberale ledere og erhvervsfolk, fortæller DR Nyheder. Det anses af politiske kommentatorer som yderst kontroversielt, fordi tænketanken som udgangspunkt mener, at social ulighed er positivt, fordi det giver et samfund dynamik.

Forholdet bliver ikke mindre konttroversielt af, at det ikke fremgår af den nye ministers CV på Statsministeriets hjemmeside. Benedikte Kiær siger til DR, at der også er andre forhold, der ikke er med i hendes CV, og at hun ikke har anført det, fordi hun ikke anså det for vigtigt.

- Jeg har siddet der, for det var et sted, hvor vi diskuterede politik. Det er ikke noget jeg skjuler, og det er heller ikke noget, jeg har tænkt over, at det var meget vigtigt, siger ministeren og tilføjer, at hun ikke er enig med Martin Ågerup om, at øget ulighed giver mere dynamik i samfundet.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt