Nyt parti vil have flere varme hænder

De skal tage sig bedre af syge og fattige, og så vil partistifter Christian H. Hansen markere sig som dyrenes ven med sit nye parti, Fokus
10. MAR 2010 12.47

FOLKETINGET: Den tidligere DF'er Christian H. Hansens nye parti vil arbejde for flere varme hænder, der bl.a. skal sættes ind i hospitaler og ældreplejen. Samtidig prioriterer han dyrevelfærden højt, skriver DR Nyheder.

- Vi ønsker flere varme hænder på hospitalerne, i psykiatrien, i ældreplejen og i den sociale indsats. I dag er alt for mange hænder kolde, som primært er beskæftiget med administration og bureaukrati.

Christian H. Hansens har i mange år markeret sig med dyrevelfærd i Folketinget. Han har kæmpet hårdt imod dyreforsøg, ulovlig import af dyr, rituelle slagtninger og dyrsex. Han har også hjemmesiden dyrenesstemme.dk.

Han forlod DF i protest mod partiets linje i klima- og miljødebatten. Desuden gik partiet for meget op i burkaer, mens Danmark var ramt af den økonomiske krise, mente han.

Ifølge DR Midt & Vest skal tidligere redaktør af Karup Ugeavis, Jens Erik Olsen - også kaldet 'Uge-Olsen', være presechef for Fokus, som partiet skal hedde.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt