Hørsholm støtter konkurstruet ishockeyklub

Kommunen støtter Rungsted Cobras med 250.000 kroner, og man vil hente flere penge gennem erhvervssponsorater
5. MAR 2010 13.43

HØRSHOLM: Sponsoraterne er i udgangspunktet ikke kun tiltænkt Rungsted Cobras, men elitesporten generelt i Hørsholm Kommune.

Den professionelle ishockeyklub Rungsted Cobras er truet af konkurs og har nu godt to måneder til at finde en løsning på sin økonomiske situation. Hørsholm Kommunes håb er, at Rungsted Cobras fortsætter som et professionelt sportsflagskib, og kommunen vil gennem den kommende elitestøtteordning gøre sit til, at Rungsted Cobras har en fremtid, oplyser kommunen.

Rungsted Cobras bad i udgangspunktet Hørsholm Kommune om et lån på 1,5 millioner kroner, men borgmester Morten Slotved (K) anser det ikke for relevant at tage stilling til spørgsmålet om et lån, så længe der er andre muligheder.

- Vi er på vej med et initiativ, der skal støtte eliteidrætten i Hørsholm Kommune, og vi søger nu at støtte Cobras gennem et sponsorat via Team Hørsholm. Team Hørsholm er et initiativ, der allerede er besluttet og skrevet ind i budgettet, siger Morten Slotved.

- Sponsorstøtten skal engagere både erhvervslivet og kommunen i et samarbejde om elitesport, og den er vores fælles mulighed for at skabe gejst om et ambitiøst sportsliv.

Team Hørsholm er en støtteordning i et offentligt og privat samarbejde, der støtter eliteidræt bredt i Hørsholm Kommune. Støtteordningen skal være en hjælp til elitesporten via sponsorater, og initiativet skal engagere både erhvervslivet, idrætten og Hørsholm Kommune. Hørsholm Kommune har 250.000 kroner på budgettet i 2010. Målet er at have en årlig ramme på minimum én million kroner.

- Rungsted Cobras er en oplagt kandidat til at få en god bid af sponsorpengene i år. Vi sponserer dog ikke noget, før vi har set en fornuftig handleplan for Rungsted Cobras fremtid. Derfor vil jeg gerne understrege overfor interesserede sponsorer, at et sponsorat via Team Hørsholm kommer eliteidrætten til gode i Hørsholm Kommune.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt