Nye kommuner i Arbejdsdirektoratets specialklasse

Arbejdsdirektoratet hjælper nu 12 nye kommuner med den såkaldte rettidighed. Roskilde, Nyborg og Skanderborg har forbedret sig og skal ikke længere have ekstra tilsyn
25. FEB 2010 10.17

De problemkommuner, der skal omfattes af det målrettede og intensiverede visitationstilsyn i 4. kvartal 2009 - er nu valgt, fremgår det af et nyhedsbrev fra Arbejdsdirektoratet til
kommunerne.

Visitationstilsynet skal fremover intensiveres og målrettes de kommuner, der især har problemer med at holde jobsamtalerne til tiden.

Direktoratet har nu efter en dialog med beskæftigelsesregionerne udvalgt 12 kommuner vedrørende 4. kvartal 2009 til tilsynet. Det drejer sig om følgende kommuner, hvor der især har været problemer med rettidigheden:

Dragør, Tårnby, Frederiksberg, Allerød, Hørsholm, Furesø, Ringsted, Bornholm, Sønderborg, Odder, Samsø og Jammerbugt.

Udvælgelsen af kommunerne er sket blandt de kommuner, hvor andelen af jobsamtaler, der holdes til tiden, var under 90 pct.

29 kommuner havde et fint resultat, og det har derfor ikke været aktuelt at udtage disse kommuner til tilsynet. Det drejer sig om: Frederikssund, Holbæk, Ishøj, Brøndby, Lejre, Næstved, Roskilde, Hillerød, Egedal, Middelfart, Langeland, Assens, Odense, Haderslev, Nyborg, Faaborg-Midtfyn, Esbjerg, Fanø, Nordfyns, Hedensted, Norddjurs, Ringkøbing-Skjern, Lemvig, Skive, Struer, Skanderborg, Frederikshavn, Læsø og Thisted.

Det skal især bemærkes, at kommunerne Roskilde, Nyborg og Skanderborg, som tidligere har været omfattet af visitationstilsynet, nu har forbedret deres administration, så de ikke længere er taget ud til tilsyn.

Målet er, at alle kommuner skal have en rettighed i Jobindsats.dk på 90 pct.

Den enkelte kommune vil blive orienteret om hvilke sager/cpr.numre, der er udtrukket til tilsynet.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt