Regeringstop ser på offshore

Lars Løkke Rasmussen (V) og mindst tre ministre samles torsdag med Regeringens Vækstforum i Esbjerg for at diskutere grøn vækst
24. FEB 2010 10.36

ESBJERG: At Vækstforum har udpeget Esbjerg som startsted for en mere omfattende tur rundt i hele landet er ingen tilfældighed. Esbjerg har positioneret sig som det ubestridte centrum for energiteknologi i Danmark, lyder det selvbevidst fra Esbjerg Kommune.

- Vi er Vestdanmarks kraftcenter og Danmarks energi- og offshoreby nummer ét. Det er en rolle, som vi vil udbygge yderligere de kommende år, og vores vision er, at Esbjerg er Danmarks centrum for energiteknologi i 2015. I løbet af de kommende år investeres over 400 millioner kroner i at skabe en infrastruktur, som også nye virksomheder vil nyde godt af, siger borgmester Johnny Søtrup (V).

Regeringens Vækstforum vil under deres ophold i Esbjerg besøge en af landets største leverandører indenfor offshore industrien, Semco Maritime, en international virksomhed, som har udnyttet kompetencerne fra olie og gas løsninger til også at gå ind og løse opgaver med offshore vind.

Denne omstillingsparathed forudser direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling Tom L. Nielsen gælder for mange af virksomhederne i Esbjerg. Esbjerg Erhvervsudvikling repræsenterer 850 lokale virksomheder, hvoraf mange har en eller anden relation til offshore branchen.

ka

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt