Frederiksberg vælger Fujitsu

Frederiksberg Kommune har valgt Fujitsu som leverandør på et tidligere annonceret udbud af koncernløsning
18. FEB 2010 10.21

FREDERIKSBERG: Delaftalen om fagsystemer blev aflyst på grund af manglende konkurrence på området. Kontrakten løber op i 31 mio. kr. eksklusiv moms, skriver CEDI.

Kontraktens varighed er anført til at være fire år og sættes i drift fra januar 2011.

Frederiksberg Kommune ønskede med udbuddet at opnå en tværgående økonomisk ressourcestyring i forbindelse med køb af et standardbaseret og integreret IT-system med eventuelle tilretninger, der understøtter behovet for en samlet virksomhedsløsning i kommunen.

Løsningen skal understøtte kommunens arbejde med at samle og integrere alle data i forbindelse med økonomi og lønopgaver, som skal sikre en effektiv, økonomisk ressourcestyring for både centrale og decentrale institutioner.

Tværgående funktionalitet
Det har endvidere været et krav, at systemet skal indeholde en tværgående funktionalitet, der medfører en væsentlig reduktion af behovet for udvikling og vedligeholdelse af lokale regneark, lokale databaser m.v. gældende lovkrav og bekendtgørelser, herunder fortolkning og vedligeholdelse af overenskomsterne skal overholdes.

Der skal i videst mulige omfang autoamtisk kunne udveksles data med de bestående, relevante fagsystemer samt andre af kommunens systemer, herunder MSOffice, ESDH, Vagtplan (PDC) m.fl. Leverancen omfatter endvidere ydelser som installation, konfiguration, uddannelse, projektledelse, implementeringsstøtte, vedligeholdelse og videreudvikling i takt med den lovgivningsmæssige og faglige udvikling på området.

 

tj

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt