Journaler fra Vejlefjord-konkurs frigives nu

Kurator for konkursboet udleverer nu journalerne på de børn og unge, der skulle have haft behandling eller været til undersøgelse i Vejle. De frigivne journaler betyder, at børnene og de unge nu kan få tilbudt behandling et nyt sted
17. FEB 2010 16.10

MIDTJYLLAND: Region Midtjylland fik onsdag besked om, at kurator for det konkursramte Vejlefjord Neurocenter nu udleverer journalerne på de 74 børn og unge fra Region Midtjylland, der skulle have været i behandling eller til undersøgelse i Vejle.

Det private behandlingssted Vejlefjord Børneneurocenter gik konkurs i begyndelsen af februar. Det betød, at de patienter, der skulle have været undersøgt og behandlet i Vejle, ikke kunne komme i behandling et andet sted, fordi der ikke var adgang til deres journaler, der var låst fast i det konkursboet.

Nu har Sundhedsstyrelsen fået besked fra kurator om, at journalerne er klar til at blive udleveret til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Midtjylland. Dermed kan de 74 børn og unge, der var kommet i klemme, få tilbudt behandling og undersøgelse et nyt sted.

Psykiatri og Social sendte i sidste uge et brev ud til børnene, de unge og deres forældre, hvor ledelsen beklagede den ulykkelige situation og bad de berørte om at have tålmodighed, indtil journalerne var blevet frigivet. Det er de nu blevet, og dermed kan børnene og de unge komme videre i deres forløb.

mou

Se også:
Skandale at børns journaler holdes tilbage

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt