Hjemmesider for ledere smelter sammen

To af Danmarks største hjemmesider med viden om ledelse får ny hjemmeside. Siderne www.vaeksthusforledelse.dk og www.lederweb.dk bliver slået sammen til én
12. FEB 2010 9.44

Ledere har typisk en travl hverdag med masser af store såvel som små udfordringer. Derfor klikker rigtig mange ledere hver dag ind på de to hjemmesider. Her bestiller de publikationer om alt fra ledelsesrum til ledelsesevaluering og læser konkrete, faglige og praksisnære artikler om alt fra MUS til motivation og afskedigelser. De to hjemmesider slås nu sammen til én for at skabe større brugervenlighed.

På hjemmesiden lægges der samtidig op til at lederne involveres mere. Lederne kan bl.a. kommentere og vurdere artiklerne og deltage i afstemninger om ledelsesspørgsmål. Det skaber et bedre udgangspunkt for videndeling mellem lederne samt fortsat udvikling af Væksthusets viden og tilbud.

Som noget nyt, vil Væksthuset løbende udgive podcasts og videoer om ledelse. Dermed kan lederne downloade og bruge viden, når det passer ind i deres hverdag.

Med den nye visuelle identitet og de mange nye muligheder for lederne er det ambitionen at skabe et fælles, stærkt og genkendeligt udtryk for Væksthus for Ledelse. Så det tydeligere fremstår, at Væksthus for Ledelse står bag lederweb.
Besøg den nye hjemmeside på enten www.vaeksthusforledelse.dk eller www.lederweb.dk.

tj

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt