Vordingborg får Slagelses økonomichef som topchef

Tomas Therkilsen, der i flere omgange har været ansat i KL, bliver den nye kommunaldirektør
12. FEB 2010 6.41

SLAGELSE / VORDINGBORG: Økonomidirektør Tomas Therkildsen, Slagelse, bliver fra 1. april ny kommunaldirektør i Vordingborg.

Han har været økonomidirektør i Slagelse siden den 1. april 2008, hvor han blev ansat som en del af den nye direktion.

Udover økonomistyring har han været involveret i udvikling af hele kommunens organisation og har blandt andet stået for at implementere en ny økonomifunktion, et nyt organisationsgrundlag og udvikling af kommunens strategiplan.

Han er 39 år og er uddannet cand.scient.soc. på Roskilde Universitetscenter. Han var i flere år ansat i KL, hvor han bestred stillinger som chefkonsulent og centerchef. Han stod blandt andet for vejledningsmateriale til kommunerne i forbindelse med kommunalreformen, ligesom han var direkte involveret som konsulent ved flere kommunesammenlægninger. Han kommer dermed til Vordingborg med et stort netværk fra forskellige kommuner og KL i bagagen.

 

- Slagelse byråd har været glade for samarbejdet med Tomas. Han har i særdeles-hed været foregangsmand for, at vi har fået en ny og mere moderne budget- og aftaleproces. Jeg ønsker ham tillykke med det nye job og er selvfølgelig ked af, at Tomas nu skal videre, udtaler borgmester Lis Tribler (S)

Økonomidirektør Thomas Therkildsen siger selv, at stillingen i Slagelse Kommune har rustet ham godt til den nye topstilling: - Jeg har været rigtig glad for min tid i Slagelse og havde egentlig forestillet mig, at jeg skulle være længere i Slagelse Kommune. Men nogen gange må man slå til, når chancen viser sig. Stillingsprofilen som kommunaldirektør i Vordingborg matchede mine kompetencer så godt, at det var oplagt at søge stillingen.

ka

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt