Kalundborg og University College Sjælland i partnerskabsaftale

De to parter har underskrevet en partnerskabsaftale, der skal bidrage aktivt til at hæve uddannelsesniveauet blandt unge og voksne i det nordvestsjællandske område
9. FEB 2010 14.13

KALUNDBORG: University College Sjælland og Kalundborg Kommune vil i fællesskab igangsætte en række initiativer, der samlet skal bidrage til at nå Regeringens mål om, at 50 pct. af en ungdomsårgang skal gennemføre en videregående uddannelse. Det oplyser Kalundborg Kommune. 

- Vores fælles indsatsområder vil frem til 2012 blandt andet være rekruttering og fastholdelse af studerende, praktikmuligheder for studerende i Kalundborg Kommune og udviklingsprojekter, der for eksempel kan opkvalificere medarbejderne i Kalundborg Kommune, fortæller rektor Ulla Koch.

Borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune, mener at et styrket samarbejde med University College Sjælland er vigtigt for Kalundborg Kommune:

- Det er vigtigt, at vi som kommune og arbejdsgiver bidrager til at hæve uddannelsesniveauet blandt både unge og voksne i det nordvestsjællandske område. Vi skal sikre gode praktikmuligheder i kommunen, tilbyde merituddannelser og opkvalificere medarbejderne i kommune. Initiativer som skal bidrage til, at vi på sigt har kvalificeret arbejdskraft i Kalundborg Kommune, siger borgmester Martin Damm (V). 

Aftalen skal nu udmøntes i specifikke handlinger. Partnerne skal den kommende tid samarbejde om konkrete tiltag.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt