Anholdt efter grove trusler mod sagsbehandlere

Politiet har anholdt en borger, efter at han fremsatte meget grove trusler mod to sagsbehandlere i Holbæk Kommune
5. FEB 2010 11.05

 

HOLBÆK: Anholdelsen kommer efter, at to ansatte i Holbæk Kommunes borgerservice i går blev mødt af telefoniske trusler på livet fra en borger.

Borgerservice har en voldspolitik og en kriseplan, som træder i kraft i sådanne situationer. Det betyder blandt andet, at politiet hurtigt invilveres, og at de berørte medarbejdere internt har taget del i en såkaldt 'debriefing'. Her har såvel ledelse som det øvrige personale snakket oplevelserne igennem og vurderet, i hvilken udstrækning hændelsen har påvirket dem mentalt.

- Jeg tager skarpt afstand fra trusler mod kommunens ansatte. Derfor har vi prompte politianmeldt den pågældende borger, hvilket vi generelt gør, når vores ansatte trues. For det er naturligvis dybt ubehageligt, når navngivne personer mødes med trusler på livet. Det er ikke så underligt, at nervøsiteten blandt medarbejderne i Borgerservice har været stor. Og sager som denne giver altid anledning til at kigge på, om vi skal iværksætte yderligere sikkerhedsforanstaltninger for vores medarbejdere fremover, siger Hans Søie, der er kommunaldirektør i Holbæk.

cgt

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt