Borgmester afviser kritik af auktion over borgmesterbil

Lyngby-Taarbæks nye borgmester Søren P. Rasmussen har besluttet at droppe borgmesterbilen og i stedet snuppe cyklen eller en taxa, når han skal rundt i kommunen
KORT NYT29. JAN 2010 13.34

LYNGBY-TAARBÆK: I den anledning er borgmesterbilen sat til salg, og det er kommunens ansatte, der har mulighed for at byde på bilen. Med udsigten til at skulle spare 53 mio, kan der være god brug for, at få lidt ekstra indtægter i kommunekassen, mener Søren P. Rasmusenn.

Men nu er der kritiske røster fremme om, at prisen på bilen bliver for ringe ved en intern auktion i kommunen, skriver Det Grønne Område.

Det afviser borgmesteren dog. I en mail til DGO skriver han:

- Borgmesterbilen er ganske rigtigt til salg. Der er indhentet bud fra flere forhandlere på, hvad de vil betale for bilen. Samtidig har flere medarbejder spurgt om de kunne købe bilen. For at sikre skatteborgerne den bedste betaling er borgmesterbilen udbudt til alle kommunens ansatte, der er sat en minimumspris som er den bedste pris vi er blevet budt af en forhandler, så denne løsning sikrer, at kommunen får mest muligt for bilen til glæde for skatteborgerne.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt