Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Tre EL-spidser klar til at fortsætte

Følg de seneste udpegninger af KV21-spidser i Gladsaxe, Høje-Taastrup og Fredericia.
26. MAR 2021 12.30
TEMA: KV21

I Gladsaxe har Enhedslisten igen Trine Henriksen som spids, oplyser Gladsaxebladet. Spidskandidat har hun været siden KV09 og sidder nu i sin tredje periode i byrådet, hvor hun tidligere har været formand for miljøudvalget.

Gladsaxe er en EL-bastion med hele tre pladser ud af de 25 i byrådet.

Ved KV17 fik Trine Henriksen med 998 fjerdeflest personlige stemmer efter borgmester Trine Græse (S) med 4.122, Serdal Benli (SF) med 1.380, Pia Skou (V) med 1.342 - og foran Martin Skou Heidemann (V) med 884.

I Høje-Taastrup har EL ifølge sn.dk valgt byrådsmedlem og centerleder Emil Viskum som spids. Den plads havde byrådsmedlem Ole Hyldahl ved KV17, blev også valgt ind, men måtte stoppe i 2018 efter sygdom

På listen optræder også Preben Bjørn Madsen, der er folkepensionist og tidligere har siddet i Høje-Taastrups byråd i tre perioder, herunder to perioder som viceborgmester.

I Fredericia er der genvalg som spids til nuværende byrådsmedlem Cecilie Roed Schultz, oplyser partiet. Som nummer to ses tidligere byrådsmedlem i Aarhus, Maria Sloth. Hun stoppede i byrådet i Aarhus i 2018, fordi hun flyttede til Fredericia.

HTK

FCA