Mand sigtes for drabsforsøg efter knivstik på bosted

KORT NYT23. JAN 2020 11.18

VIBORG: Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt en 45-årig mand efter et overfald med en køkkenkniv på et psykiatrisk bosted i Viborg. Knivstikkeriet fandt sted onsdag ved 16-tiden, hvor en 61-årig mand blev stukket i halsen og skulderen. Offeret er trods sine kvæstelser uden for livsfare, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Torsdag formiddag fremstilles den anholdte i grundlovsforhør ved Retten i Viborg. Her skal en dommer tage stilling til, om der er grundlag for at varetægtsfængsle ham. Det er uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen, og hvad der gik forud for knivstikkeriet.

Ifølge Viborg Stifts Folkeblad fandt overfaldet sted på et gangareal på et psykiatrisk bosted, hvor offeret bor. Både offer og den formodede gerningsmand bor i kommunale, psykiatriske døgntilbud, skriver avisen. Men om de begge bor på bostedet, er uvist. Ifølge lederen af bostedet, Karen Korsgaard Andersen, kom knivstikkeriet 'ud af det blå'. Personalet på stedet vil blive debriefet torsdag eftermiddag. Efter overfaldet stak den formodede gerningsmand af fra gerningsstedet, men blev kort tid efter anholdt af en politipatrulje.

Ritzau

Se flere stillinger
Nyhedsbrev