Gribskov vil bygge stort i Ramløse

KORT NYT3. OKT 2019 8.20

GRIBSKOV: Gribskov Kommune udbyder nu 83.000 kvadratmeter jord til boligbebyggelse i området Ramløse Øst. Grundene udbydes i forbindelse med kommunens vækststrategi og planer om byudvikling i Helsinge, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi arbejder løbende med udviklingen af Gribskov Kommune både for nuværende og kommende borgere. Derfor har vi meget fokus på vækst i både de store og små byer. Ramløse er unik med et aktivt lokalsamfund. Som borger i Ramløse vil man få det bedste af alle verdener. Her kan man tilvælge et aktivt fritidsliv, være tæt på naturen og samtidigt have nem adgang til faciliteterne i Gribskovs større byer, siger borgmester Anders Gerner Frost (NytGribskov).

Ramløse Øst sælges som hele ikke-byggemodnede arealer til boligbebyggelse i op til to etager. Køber står selv for den nødvendige byggemodning inden for det købte areal og står i samarbejde med eventuelle andre købere for den fælles infrastruktur og andre anlæg i området, lyder det på ejendomsfirmaet Colliers hjemmeside.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev