Region Syddanmark vender udviklingen med fleksjob

KORT NYT9. SEP 2019 6.56

SYDDANMARK: Seneste tal fra Region Syddanmark viser, at antallet af fleksjob er steget markant siden 2017. Regionen er nu optimistiske for at nå målsætningen for 2019.  Det viser nye tal fra regionen, som blev præsenteret på det seneste regionsrådsmøde, skriver JydskeVestkysten.

1. august har regionen 454 personer i fleksjob. I oktober 2017 lød tallet på 373, og antallet af fleksjob var raslet ned med et fald på næsten 20 pct. siden 2010. Regionen lavede i 2017 en indsatsplan for antallet af fleksjobbere med et klart ønske om at nå 2010-niveauet på 462 fleksjobs inden udgangen af 2019. Kurt Espersen, koncerndirektør i Region Syddanmark, konkluderede sidste år, at regionen ikke kunne nå målet, men med den fornuftige fremgang føler han, at man er godt på vej. I forbindelse med budgetforhandlingerne for 2019, afsatte Region Syddanmark seks mio. kr. til at realisere målet for ansatte på særlige vilkår.

- Pengene er brugt til at understøtte processen og betale de øgede lønmidler. Pengene har selvfølgelig hjulpet til, men i det store spil er det ikke de store summer, der er blevet brugt på dette, fortæller Kurt Espersen.

MG

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt