Vicekommunaldirektøren bliver Rudersdals nye kommunaldirektør
Birgitte Lundgren.

Vicekommunaldirektøren bliver Rudersdals nye kommunaldirektør

Birgitte N. Lundgren afløser en af landets længst siddende kommunaldirektører, Bjarne Pedersen, der går på pension.
29. AUG 2019 12.38

RUDERSDAL: Det bliver Birgitte N. Lundgren, som bliver ny kommunaldirektør i Rudersdal Kommune. Hun tiltræder stillingen den 1. december 2019, hvor hun afløser kommunens mangeårige kommunaldirektør, Bjarne Pedersen, der går på pension.  

Birgitte N. Lundgren, 54 år, er i dag vicekommunaldirektør i Rudersdal. En stilling hun har beklædt de seneste ni år. Tidligere har hun blandt andet været kontorchef i Københavns Kommunes socialforvaltning. Hun er uddannet jurist og er desuden master i offentlig ledelse.  

- Birgitte Lundgren repræsenterer både kontinuitet og fornyelse og har blandt andet gennem sit arbejde med at etablere et samlet social- og sundhedsområde klart dokumenteret, at hun besidder evnen til at udvikle organisationen, opnå medarbejdernes følgeskab og politikernes tillid. Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde, siger borgmester Jens Ive (V).

Bjarne Pedersen hører til blandt de fem længst siddende kommunaldirektører. Han begyndte i den stilling i Søllerød i 2000 og i fortsætterkommunen Rudersdal, hvor Søllerød og Birkerød blev slået sammen, fra 2007.

ka
 
 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt