EL-indgreb mod byrådsmedlem: Stop med gabestok på Facebook
Foto: Jacob Schultz, Ritzau Scanpix

EL-indgreb mod byrådsmedlem: Stop med gabestok på Facebook

Enhedslisten på Christiansborg har sagt fra over for sit Haderslev-byrådsmedlem Mogens Rerup, der har offentliggjort navnene på kommunale sagsbehandlere.

HADERSLEV: Byrådmedlem Mogens Rerup (EL) i Haderslev er blevet irettesat ovenfra af sit parti Enhedslisten, skriver Ritzau. Partiets kommunalordfører Finn Sørensen har haft en 'kammeratlig snak' med det stridbare byrådsmedlem, der nu vil rette ind - delvist i hvert fald.

- Vi forstår til fulde de frustrationer, han oplever, når han ser, hvordan borgerne bliver behandlet i det sociale og beskæftigelsesmæssige system i kommunerne. Men det går ikke at hænge medarbejdere ud og sætte dem i gabestok i offentligheden. Det tager vi skarpt afstand fra, siger kommunalordfører Finn Sørensen.

Han har flere gange tidligere talt med Mogens Rerup om opslag, hvor han fortæller om navngivne sagsbehandleres ageren, og som partiet vurderer er over grænsen. Det har Mogens Rerup ikke ment.

- Han har gjort, hvad han har gjort, men vi nåede da så langt, at han sagde, at han ville stoppe fremover. Han har sagt til mig, at han fremover ikke vil lave opslag, hvor han navngiver medarbejdere, siger Finn Sørensen.

Selv lader Mogens Rerup overfor JydskeVestkysten forstå, at 'medarbejdere' skal forstås som menige sagsbehandlere.

- De kommunale direktører vil fremover blive behandlet ganske som nu. De vil blive nævnt. Jeg har lovet ikke at nævne navne på basismedarbejdere, uanset hvad de har lavet af svinestreger, men jeg skal nok få fat i dem på anden vis, siger han til avisen.

Borgmester H.P. Geil (V) vil ikke overfor JydskeVestkysten forholde sig til Mogens Rerups delvise tilbagetog fra den hidtidige kronfontationslinje. Kommunen har besluttet at bistå ansatte med en civil retssag mod ham.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt