Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

VM-succes kan give flere mega-events

VM i cykling i København og Rudersdal kan bane vejen for flere mega-events, som markedsføring

VM i cykling var en succes for både deltagere, tilskuer og ikke mindst de kommuner, der gerne ville markedsføre sig på den store event. Det skriver Sport Event Denmark, som arrangerede begivenhed bla. sammen Wonderful Copenhagen, Københavns og Rudersdal Kommune.

Så søndag var Københavns overborgmester Frank Jensen (S) en glad mand.
- Jeg er stolt over, hvordan københavnerne har taget imod den folkefest, vi har lagt gade og veje til de seneste dage. Det har skabt nogle trafikale udfordringer undervejs, som jeg takker københavnerne for at have sikret en generel god stemning og opbakning til, siger han og fotsætter:

- Jeg ser VM som et levende bevis på, hvordan internationale begivenheder kan være med til at sætte København og Danmark på verdenskortet og satser på, at finansieringen af fremtidige store events vil blive prioriteret. For København er helt klar til flere mega-events inden for sport og underholdning, siger Frank Jensen

Markedsføringssuccesen blev opsummeret af verdens nu bedste landevejsrytter Mark Cavendish, da han efter løbet tweede til fans hele verden, at
- Copenhagen. In my opinion, THE coolest city on the planet. #loveit.

Event-markedsføring sikrer vækst
Administrerende direktør i Wonderful Copenhagen Lars Bernhard Jørgensen ser mega-events som nødvendige for at sikre en fortsat vækst.

- VM i cykling har været en unik markedsføringsplatform. Vi arbejder konstant for at markedsføre og udvikle København og regionen for at skabe den nødvendige vækst. Over de seneste år har vi skaffet flere flyruter til København, og både lufthavnen, havnen og byens hotel- og konferencekapacitet er øget. Rammerne for øget turismevækst er dermed til stede i København, og en mega-event som Cykel-VM er markedsføringsmæssigt en betydelig strategisk satsning. Den slags er helt nødvendigt for at kunne tiltrække flere turister, investorer og talenter til Danmark.

krn