Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Tuekær jubilerer og går efter borgmesterpost

Faxe-politiker René Tuekær (L), der har været borgmester i 12 år, har nu været med i kommunalpolitik i et kvart århundrede
KORT NYT28. APR 2011 12.15

FAXE: René Tuekær, Faxes tidligere borgmester gennem 12 år og nuværende viceborgmester, havde 25 års jubilæum den 1. januar og fejres nu.

René Tuekær er i dag formand for teknik- og miljøudvalget, for Faxe Forsyning og næstformand for Lokallisterne i Danmark. -

Dagbladet kan oplyse, at René Tuekær, der ved 2009-valget blev afsat som borgmester, efter at have sundet sig og fundet en god rytme i arbejde og politisk engagement, nu melder ud, at han fortsat går efter borgmesterposten.

Han kom til som borgmester i 1993, da han lavede et opsigtsvækkende partiskifte fra Socialdemokratiet til Borgerlisten. Siden er skårene klinket, og det var da også Socialdemokraterne, der i forbindelse med kommunesammenlægningen gjorde ham til den nye kommunes første borgmester.


Faxe Kommune inviterer venner og samarbejdspartnere til jubilæumsreception torsdag den 5. maj 2011, kl. 15.00-17.30 i byrådssalen, Industrivej 2, Rønnede.