Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Troels Lund afløser Nedergaard - Pind overtager for Rønn

Statsministeren præsenterer en række ændringer i regeringen med et enkelt nyt ansigt - Peter Christensen - ellers er der tale om rokader og ministre, der overtager yderligere områder
8. MAR 2011 12.30

FOLKETINGET: Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har nu - efter formiddagens massive rygtestorm - officielt meddelt, hvordan ministerierne fordeles nu efter Birthe Rønn Hornbech (V) og Tina Nedergaards (V) afgang. 

Det hedder i en meddelelse fra Statsministeriet:

'Minister for udviklingsbistand Søren Pind udnævnes til minister for flygtninge, indvandrere og integration, og fortsætter i øvrigt i sin hidtidige stilling som minister for udviklingsbistand.

Kulturminister Per Stig Møller udnævnes til kirkeminister, og fortsætter i øvrigt i sin hidtidige stilling som kulturminister.

Skatteminister Troels Lund Poulsen udnævnes til undervisningsminister.

Medlem af Folketinget Peter Christensen udnævnes til skatteminister.

Statsministeren præsenterer de nye ministre for Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik på Amalienborg (Kronprinsens palæ) i dag kl. 14.30.

Minister for flygtninge, indvandrere og integration og kirkeminister Birthe Rønn Hornbech og undervisningsminister Tina Nedergaard udtræder af regeringen og modtages i afskedsaudiens på Amalienborg (Kronprinsens palæ) i dag kl. 15.30.

Der vil være overdragelser i Integrationsministeriet og Undervisningsministeriet kl. 16.30 og i Skatteministeriet og Kirkeministeriet kl. 17.30.'

mou