Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Tog sine børn med til udvalgsmøde

Byrådsmedlem i Furesø, Nick Allentoft (V), havde to børn på tre og seks med - og forlod mødet igen efter protest fra DF'er
KORT NYT10. FEB 2012 10.12

FURESØ: En episode, hvor Nick Allentoft måtte forlade et udvalgsmøde med sine børn, får nu Furesø Kommune til at undersøge, om der kan laves nogle fælles retningslinjer på området, skriver furesøavis.dk.

Allentoft (V) følte sig for nylig nødsaget til at forlade et møde i social- og sundhedsudvalget, fordi han havde sine to børn på tre og seks år med. Det var Per Kattrup (DF), der protestede imod børnenes tilstedeværelse og krævede, at mødet skulle aflyses, hvis børnene var der.

Det fik Allentoft til omgående at forlade mødet og efterfølgende på sin facebook-side spørge, om det i demokratisk lys er særlig smart at holde ansvarsfulde forældre og arbejdende mennesker uden for døren til den lokalpolitiske beslutningsproces.

'Er det rimeligt, at man som forælder til små børn i yderste konsekvens skal overlade den politiske scene til mennesker, hvis børn er flyttet hjemmefra og derfor har bedre tid til rådighed?, skrev Allentoft med slet skjult adresse til den over 70-årige Kattrup.

Udvalgsformand Susanne Mortensen (K) har på baggrund af episoden taget kontakt til borgmester Ole Bondo Christensen (S) for at få nogle fælles retningslinjer til, hvordan man kan og skal tackle lignende episoder i fremtiden.

- Det er en dum situation. Men hvis der er nogle klare retningslinjer på området, så er der jo ikke noget at diskutere, konstaterer hun og fortæller, at borgmesteren er helt enig og har lovet, at der straks bliver sat et arbejde i gang.

ka