Syddjurs kaster udsatte unge for løverne i Ree Park

KORT NYT11. DEC 2019 6.03

SYDDJURS: Et nyt partnerskab mellem Syddjurs Kommune og Ree Park Safari skal hjælpe udsatte unge med at finde deres plads i et arbejdsfællesslab. Derfor har man samlet et ungeteam, hvor de bliver samlet kastet for løverne ude på arbejdspladsen og kan støtte hinanden i opgaverne. 

I partnerskabet mellem Syddjurs Kommune og Ree Park Safari er der særligt to nye elementer, der skal hjælpe de unge med igen at få fodfæste i eget liv. Det ene element er fællesskab med ligesindede, mens det andet er den tilknyttede mentor. De unge i teamet er visiteret fra Syddjurs Kommunes Center for unge, uddannelse og job og de har forløb af kortere eller længere varighed. Der er fokus på udvikling og progression, og tiden i ungeteamet skal være med til at afklare den unges videre forløb i enten job eller uddannelse.

- En arbejdsplads som Ree Park Safari har en lang række kompetencer, vi som kommune kan bruge i beskæftigelsesindsatsen. Det er en rigtig arbejdsplads, hvor der er en omgangstone, et miljø ved pausen, arbejdstøj, en leder og et sted, man kører hen. Det ville vi aldrig kunne skabe i kommunalt regi, det vil altid være et lukket og kunstigt miljø, fortæller formand for udvalget for erhverv og beskæftigelse, Gunnar Sørensen (V).

esl

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt