Syddjurs kaster udsatte unge for løverne i Ree Park

KORT NYT11. DEC 2019 6.03

SYDDJURS: Et nyt partnerskab mellem Syddjurs Kommune og Ree Park Safari skal hjælpe udsatte unge med at finde deres plads i et arbejdsfællesslab. Derfor har man samlet et ungeteam, hvor de bliver samlet kastet for løverne ude på arbejdspladsen og kan støtte hinanden i opgaverne. 

I partnerskabet mellem Syddjurs Kommune og Ree Park Safari er der særligt to nye elementer, der skal hjælpe de unge med igen at få fodfæste i eget liv. Det ene element er fællesskab med ligesindede, mens det andet er den tilknyttede mentor. De unge i teamet er visiteret fra Syddjurs Kommunes Center for unge, uddannelse og job og de har forløb af kortere eller længere varighed. Der er fokus på udvikling og progression, og tiden i ungeteamet skal være med til at afklare den unges videre forløb i enten job eller uddannelse.

- En arbejdsplads som Ree Park Safari har en lang række kompetencer, vi som kommune kan bruge i beskæftigelsesindsatsen. Det er en rigtig arbejdsplads, hvor der er en omgangstone, et miljø ved pausen, arbejdstøj, en leder og et sted, man kører hen. Det ville vi aldrig kunne skabe i kommunalt regi, det vil altid være et lukket og kunstigt miljø, fortæller formand for udvalget for erhverv og beskæftigelse, Gunnar Sørensen (V).

esl

 

Se flere stillinger
Nyhedsbrev