Styrket kommunikation skal give patienter bedre overgange

KORT NYT9. DEC 2019 10.19

KALUNDBORG / SJÆLLAND: Et nyt samarbejde mellem Kalundborg Kommune, Slagelse Sygehus og Region Sjælland skal sikre, at patienter får en bedre overgang fra sygehus og til deres hjem. Det skriver Sjællandske. 

Indtil nu har udskrevne patienter, der endnu ikke var helt klar til at komme hjem, endt på en af akutpladserne på Odinscenteret i Høng. Men det har ikke været tilfredsstillende, og man har derfor igangsat et nyt samarbejde i stedet. 

- For det første vil sygehuset være med til at opkvalificere det personale, som passer patienterne på kommunens akutpladser. Det skulle gerne sikre borgerne et højere fagligt niveau og en bedre oplevelse mens de er indlagt på akutpladserne. Optimalt set skal de ikke mærke forskel på den pleje de får på sygehuset og den pleje de får på en akutplads. På den anden side skal personalet fra sygehusene på udveksling på vores akutpladser. Det skal give dem en større indsigt i og forståelse for hvad det er for nogle forhold som de udskriver patienterne til, og forhåbentligt skabe nogle bedre overgange for patienterne, siger formand for Ældre- og Sundhedsudvalget Peter Jacobsen (DF).

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt