dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Steen Wrist Ørts bliver Fredericias nye borgmester
Steen Wrist Ørts sagde ja til borgmesterposten på sin 40 års fødselsdag.
Foto: Fredericia Kommune

Steen Wrist Ørts bliver Fredericias nye borgmester

Steen Wrist Ørts afløser Jacob Bjerregaard i slutningen af januar.
9. DEC 2020 18.00

FREDERICIA: Fredericias nye borgmester bliver Steen Wrist Ørts. Det skriver han på Facebook. Hans ja kommer på hans 40 års fødselsdag og efter tæt konsultation med familien. 

"Det er med stor ydmyghed, at jeg nu vil sætte mig i stolen. Som borgmester vil jeg fortsat knokle for, at Fredericia Kommune er en god, attraktiv og tryg kommune for alle. Børn som gamle, lønmodtager som iværksætter. Vi skal være en kommune for alle, og vi skal holde fast i den udvikling, der allerede er i gang," skriver han blandt andet.

Borgmester siden 2014 Jacob Bjerregaard meldte i går sin afgang pr. 1. februar til fordel for et kommunikationsjob. Det er ifølge Fredericia Dagblad en enig socialdemokratisk gruppe, der bakker op den kommende borgmester, der har boet i Fredericia i 15 år.

Steen Wrist Ørts forlader et job som sekretariatsleder ved 3F, hvor han har været siden 2017. Han blev valgt til byrådet ved KV13 og er aktuelt formand for by- og planudvalget. 

Man skal lytte lytte og lytte - Og så skal man beslutte Den blev en noget anden 40-års fødselsdag, end jeg havde regnet...

Posted by Steen Wrist Ørts on Wednesday, December 9, 2020