Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Steen Christiansen ny formand for KKR Hovedstaden

Kommunekontaktrådet i Hovedstaden har i dag, mandag, valgt borgmester Steen Christiansen (S), Albertslund Kommune, som formand
7. NOV 2011 14.03

HOVEDSTADEN: Steen Christiansen afløser borgmester Kjeld Hansen (A), Herlev som formand, da Kjeld Hansen har valgt at stoppe som borgmester. Steen Christiansen er 51 år og har været borgmester i Albertslund siden 2010.

Steen Christiansen siger i anledning af valget:

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for at videreføre det gode samarbejde mellem kommunerne. Vi har mange opgaver, som forudsætter et godt samarbejde, både mellem kommunerne og med andre parter.

- Det gælder eksempelvis udviklingen af det nære sundhedsvæsen, som vi har drøftet i dag. Her er brug for fælles fodslag i løsningerne, når vi skal skabe tryghed og sundhed for borgerne, i samarbejde med praktiserende læger og med stadig mere specialiserede hospitaler."

Jannich Petersen (V), viceborgmester i Gribskov Kommune og næstformand i KKR Hovedstaden:

- Vi er nået langt i KKR i de sidste 5-6 år med Kjeld Hansen som formand. Jeg er særligt glad for, at vi har taget hul på at bidrage til de store vækstudfordringer, som Hovedstaden og hele Danmark står i lige nu. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Steen om at udvikle KKR's rolle som samlende kraft for kommunerne i Hovedstaden.

mou

 

Fakta:
KKR Hovedstaden er kommunernes fælles forum for dialog og udvikling og omfatter de 29 kommuner i region Hovedstaden.

KKR er et politisk råd, som består af de 29 borgmestre og 31 kommunalbestyrelsesmedlemmer valgt i regionen.

KKR mødes 5 gange om året.