Sorø får ny vicekommunaldirektør
Foto: Sorø Kommune

Sorø får ny vicekommunaldirektør

En af Lejres to vicekommunaldirektører, Henrik Nielsen, rykker til Sorø Kommune.
18. DEC 2019 12.40

SORØ: Henrik Nielsen bliver Sorø Kommunes nye vicekommunaldirektør. Her får han blandt andet ansvar for at udvikle kommunens velfærdsområdet gennem øget tværfaglighed og i samspil med borgere og brugere, skriver kommunen. 

43-årige Henrik Nielsen kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Lejre, hvor han har haft ansvar økonomi, job & social samt velfærd & omsorg. Han er uddannet inden for offentlig administration og ledelse og har blandt andet en Master of Public Administration fra CBS og en diplomlederuddannelse fra COK.

– Det er vigtigt for mig at være med til at udvikle vores velfærdssamfund på det nære niveau, hvor vi som kommune møder borgerne. Og jeg lægger vægt på at gøre det i samarbejde med kommunens borgere og inden for de økonomiske rammer, der er, siger Henrik Nielsen.

Borgmester Gert Jørgensen (K) glæder sig også til samarbejdet og fremhæver blandt andet Henrik Nielsens erfaring inden for området. Han tiltræder som vicekommunaldirektør den 1. februar 2020.

Han bor i Helsinge med sin kone og har tidligere været direktør i Gribskov Kommune og økonomichef i Holbæk Kommune og Hørsholm Kommune.

ibs

Se flere stillinger
Nyhedsbrev