DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Skødstrup-sag kommer for Folketingets Retsudvalg

KORT NYT27. DEC 2019 10.47

AARHUS: Sagen om lukusvillaen i Skødstrup - og brugen af tvangsbøder - skal nu tages op i Folketingets Retsudvalg. Det sker, da ejerne af luksusvillaen ikke har betalt en række tvangsbøder, da der tilsyneladende ikke er nogen konsekvens ved ikke at gøre det. Det skriver Århus Stiftstidende. 

Og ejerne i Skødstrup er ikke alene. Således er 2.000 tvangsbøder blevet ignoreret og ikke betalt af 135 borgere, og som ingen efterfølgende har forsøgt at få inddrevet. Derfor har formanden for Folketingets Retsudvalg Preben Bang Henriksen (V) nu stillet en række spørgsmål til justitsminister Nick Hækkerup (S) og truet med samråd, hvis ikke der snart sker noget. Folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V), der også er medlem af retsudvalget, vil tage sagen om Skødstrup op i Retsudvalget i den sammenhæng. 

- Den sag er så speciel, at jeg vil undersøge, om vi ikke kan gøre noget ekstraordinært - uden om de usædvanlige procedurer - for at få løst sagen i Skødstrup. I den her sag virker det som om, at der er en mand, som er fuldstændig ligeglad med lov og ret. Ja, det virker til, at manden næsten spekulerer i, at det her ikke kommer til at få nogle konsekvenser for ham.

esl