Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

SKI lader upræcist udbud gå om igen

SKI annullerer udbud vedrørende managementkonsulentydelser. Og fredag udsender SKI to reviderede udbudsbekendtgørelser på managementkonsulentydelser med bedre præcisering af udvælgelseskriterierne for prækvalificering
23. JUN 2011 8.20

SKI har besluttet at udsende to reviderede bekendtgørelser vedrørende udbud på rammeaftaler for managementkonsulentydelser. Bekendtgørelserne og prækvalifikationsmaterialet er revideret på baggrund af henvendelser fra branchen, som mener, de anførte omsætningskrav er upræcise, fortæller SKI i en pressemeddelelse.

- Vi har besluttet os for at lade udbuddet gå om, da vi har erkendt, at omsætningskravet i udvælgelseskriterierne kan præciseres bedre, fortæller administrerende direktør i SKI, Signe Lynggaard Madsen.

Sagen drejer sig om, hvorvidt det er virksomhedernes samlede omsætning eller omsætning på de specifikke ydelsesområder i henhold til rammeaftalen, der - parallelt med referencerne - udgør udvælgelseskriterierne. Det er omsætningen på de specifikke ydelsesområder, der er relevant i forbindelse med prækvalificeringen, og det bliver nu tydeliggjort. Samtidig fjernes kravet om en minimumsomsætning.

- Vi har fået rigtig gode indspil fra virksomheder og relevante brancheorganisationer, og vurderer på den baggrund, at det er hensigtsmæssigt at lade udbuddet gå om, siger Signe Lynggaard Madsen og fortsætter:

- Det er afgørende for os at kunne leve op til vores løfter om brugervenlige rammeaftaler, der rammer kundernes behov. Det har vi lovet, og det står vi ved. Derfor vil vi hellere gøre arbejdet om så tidligt i processen, frem for at stå med et ringere udgangspunkt for de kommende rammeaftaler på management-konsulentområdet.

Det er SKI's forhåbning, at præciseringen vil blive taget godt imod i branchen.

Ifølge SKI-direktøren er justeringen desuden et udtryk for ekstra grundighed, da udbuddet af managementkonsulentydelser, som en del af SKI's nye kontraktparadigmer, skal danne grundlag for SKI's rammeaftaler på vidensområdet i fremtiden. Derfor er det afgørende, at alt er i orden - og at krav og udvælgelseskriterier er tydelige for de virksomheder, der skal byde ind på rammeaftalerne.

- Vi har lagt os i selen for at alt skal være rigtigt. Vi står overfor omkring 20 udbud de kommende måneder, så jo skarpere vi kan blive nu, jo bedre, siger hun.

mou