Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Rødovre inviterer kunstnere til at udsmykke musikskole

KORT NYT22. APR 2021 6.55

RØDOVRE: Den nye musikskole i Rødovre skal udsmykkes, så derfor inviterer kommunen professionelle kunstnere med interesse og erfaring for kunst i det offentlige rum til at deltage i et open call. Kunstrådet ønsker forslag til et blivende kunstværk til foyeren på musikskolen.

- I Rødovre ser vi kunsten som en vigtig del af vores liv og hverdag. Derfor sørger vi for at tænke den ind, når vi udvikler vores fælles pladser, parker og opfører bygninger. Når kunsten optræder i samspil med sine omgivelser, formår det at samle os og skabe et mødested og et fællesskab, siger formanden for kultur- og fritidsudvalget, Lene Due (S).

Musikskolen indvies efter planen i september 2021 og er tegnet af arkitekt Erik Nobel. Placeringen på Rødovre Rådhusplads har givet anledning til, at man i udformningen skriver bygningen ind i historien, der er skabt om Arne Jacobsens rådhus og bibliotek. Kunstrådet afgør i slutningen af maj, hvilke værker de vil anbefale til udførelse, og kultur- og fritidsudvalget beslutter endeligt, hvilke værker de ønsker udført til Rødovre Musikskole til august.

ibs