Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Renovering efter rådhusbrand trækker ud

Det tager to måneder at renovere Billunds rådhus efter brand ved et enkelt skrivebord

BILLUND: Rådhuset i Grindsted tidligst i normal gænge fra den 3. oktober, oplyser Billund Kommune.

Tirsdag den 2. august udbrød der brand i storrummet på Rådhuset i Grindsted, og selv om branden begrænsede sig til et enkelt skrivebord, har følgeskaderne været store.

- I første omgang håbede vi at de 55 medarbejdere, hvis arbejdspladser og kontorer blev røg- og sodskadede, kunne være tilbage på deres pladser efter en måned, men stort set alt fra gulvtæpper til lofter var ødelagt og skal skiftes, siger kommunaldirektør Tove Baisgaard.

Selve rengøringen er nu ved at være færdig og håndværkerne er i gang med at skifte lofter og male med mere. Første bud på hvornår opgaven kunne være færdig, lød på starten af september.

- Der er rigtig mange involveret, men vi må erkende at det tager tid, og at vi tidligst er tilbage fra mandag den 3. oktober.

Det betyder også at besøgende på Rådhuset i Grindsted en måned endnu må leve med kringlede veje, når de skal finde frem til borgerservice, ydelseskontor, personaleafdeling eller andet.

- Vi har skiltet det vi kan, og ellers leder medarbejderne folk på rette vej. Borgerservice har lidt trange kår i det tidligere ErhvervsFremme ved personaleindgangen, og vi overvejer andre muligheder, men indtil videre må folk have tålmodighed og følge skiltene eller spørge sig for, siger Tove Baisgaard.

De 55 medarbejdere, som er berørte sidder forskellige steder, og blandt sidder personaleafdelingen hos Aktiv Pleje i Tinghuset.Fakta om Branden:
Branden blev opdaget af en vagt om aftenen tirsdag den 2. august. Brandårsagen var en ældre regnemaskine.

krn