DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Rekordmange vil have støtte fra aarhusiansk Idrætspulje

KORT NYT24. JAN 2021 9.25

AARHUS: Ønskerne til Aarhus Kommunes idrætspulje er mere end seks gange så store som puljen, der ellers er rekordstor. 39 foreninger har søgt Sport & Fritids pulje til idrætsfaciliteter. Det er flere end nogensinde før. I alt er der søgt om tilskud for 243 mio. kr., og det er langt mere end puljen, der ellers er historisk stor på 38 mio. kr. Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad (R) fortæller, at det høje ansøgertal er et udtryk for hvor stort et behov der er i foreningerne. 

- Der er et kæmpe behov for bedre idrætsfaciliteter i Aarhus Kommune. Derfor er jeg glad for, at vi har givet idrætten et historisk løft, men jeg må samtidig konstatere. at det langt fra er nok til at løse de store behov, der er, siger han. 

Puljen opstod i forbindelse med den tiårige investeringsplan for 2024-2033. Der blev afsat 270 mio. kr. til idrætsfaciliteter. Beslutningen kom i kølvandet på initiativet AarhusMangler, hvor flere end 800 foreninger og borgere kom med forslag til, hvor der er behov for idrætsfaciliteter. 

rbr