DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Randers udgiver smittefrit personaleblad
Det nye personaleblad bliver pakket coronasikkert, inden det sendes til alle kommunens arbejdspladser.
Foto: Randers Kommune

Randers udgiver smittefrit personaleblad

Bladet deles op i fire plakater, som man kan stå på afstand og læse.
11. NOV 2020 12.00
TEMA: Corona

RANDERS: For første gang nogensinde bliver Randers Kommunes personaleblad udgivet som plakat. Plakaterne skal mindske risikoen for smitte i forbindelse med at de bliver læst, oplyser kommunen. 

Normalt udkommer det i bladform til de cirka 8.500 medarbejdere tre gange om året. Bladet bliver normalt omdelt til personalerum, hvor det ligger til læsning. Men den kommende udgave, som udkommer i uge 46, bliver noget anderledes.

 - Vores personaleblad er altid udkommet i bladform og bliver uddelt til alle kommunens ansatte på skoler, institutioner, bosteder og mange andre steder, hvor man så læser i det i pauser eller tager det med hjem. Men det betyder, at et blad kan gå gennem mange hænder, og det er ikke hensigtsmæssigt på grund af risiko for smitte med covid-19. Personalebladet er en vigtig udgivelse for sammenhængskraften og fællesskabet blandt medarbejderne, så vi måtte tænke nyt, siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.

- Vi har valgt at udgive det kommende nummer som en plakat, som kan hænges op på væggen eller på en dør, så man kan stå og læse med i en pause. Bladet er samtidig delt op på fire plakater, så man ikke behøver stå mange tæt om den samme plakat, siger han.

ka