Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Psykologer får ny formand

Eva Secher Mathiasen afløser Roal Ulrichsen som Dansk Psykolog Forenings formand
KORT NYT13. APR 2012 9.02

Eva Secher Mathiasen, der tiltræder den 16. april 2012, er autoriseret, 33 år, og ansat gennem de sidste fire år ved Retspsykiatrisk afdeling, Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde.

Hun har siden 2010 været medlem af bestyrelsen, forretningsudvalget, Løn- og Stillingsstrukturudvalget samt formand for Professionsudvalget.

Hun beskriver selv, at hun har deltaget i en vigtig begyndende forandring af Dansk Psykolog Forening. En forandring, der skal styrke psykologprofessionens stilling på arbejdsmarkedet, i medierne og i forhold til politiske beslutninger, som vedrører faget.

Ifølge den nye formand skal psykologer og Dansk Psykolog Forening være journalisters førstevalg, når menneskers trivsel er på spil. Borgerne skal kunne forvente, at det er en psykolog der svarer, når spørgsmål, som vedrører vores fag, kommer op i medierne:

- Vi skal være offensive på den politiske dagsorden. Vi skal kort sagt bruge vores kommunikation til at kvalificere den offentlige debat, og sikre indflydelse der, hvor beslutningerne træffes.

Hun afløser Roal Ulrichsen, der forlader posten efter 10 år.

ka