Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Politiker-annonce vækker vrede i Aalborg

Embedsmænd og politikere er oprørte over en annonce, hvor byrådspolitiker hyldes for at gå imod embedsmandsvælde og politiske kolleger
KORT NYT14. APR 2011 8.01

AALBORG: 'Du tør stå op mod det embedsvælde, der helt udemokratisk har erobret en stor del af den politiske magt.' Og: 'Du tør gå mod dine egne, når de giver køb på valgløfterne.' Sådan står der bl.a. i en annonce, der har vakt opstandelse blandt Aalborgs embedsmænd og politikere. Det fortæller Nordjyske.dk.

Det er Exportgruppen Hélai Hou, der har indrykket helsides annoncen i Hals Avis, og den er en hyldest til viceborgmester Marian Geller (V). Den har vakt en sådan opstandelse i Venstres byrådsgruppe, at den nu bliver taget op nå næste gruppemøde.

- Jeg håber da, at Marian Geller tager afstand fra det. Vi føler, at der er et rigtigt godt embedsværk i Aalborg Kommune, der helt loyalt leverer de ting, som vi gerne vil have, siger Venstres gruppeformand Mads Sølver Pedersen til avisen.

Sagens hovedperson, Marian Geller, siger, at hun ingen indflydelse hyar haft på annoncen og derfor ikke vil kommentere den.

mou