Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Bandekonflikt:
Politiet ophæver visitationszone i Odense

KORT NYT30. AUG 2020 13.08

ODENSE: Der er nu faldet så meget ro på hos de kriminelle grupperinger, der holder til i Vollsmose og Korsløkkeparken i Odense, at politiet har besluttet ikke at forlænge visitationszonen. Zonen har siden oprettelsen 18. juni ført til 443 visitationer og 45 sigtelser, oplyser Fyns Politi til Fyens Stifstidende.

Formålet med zonen var at dæmme op for de voldelige konfrontationer mellem de to stridende grupperinger i bandekonflikten, og politiet vurderer nu, at den ikke længere er nødvendig. Banderne får dog ikke frit spil.

- Selvom vi nu nedlægger visitationszonen, betyder det ikke, at vi stopper med at holde et yderst vågent øje med, hvad der foregår i området. Så vi har dette budskab til de kriminelle grupperinger: Vores fokus er stillet helt skarpt ind på at sikre borgernes tryghed og sikkerhed, og skulle der ske en fornyet optrapning, så er vi omgående parate til at anvende alle nødvendige værktøjer for at sikre ro, orden og tryghed i bydelen, siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen til Fyens Stifstidende. 

rbr