Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Per Clausen spidskandidat i Aalborg

Enhedslistens gruppeformand, Per Clausen, blev på en generalforsamling i weekenden valgt som spidskandidat til næste års kommunalvalg
16. APR 2012 6.39

AALBORG: - Jeg glæder mig til at arbejde for, at Enhedslisten for første gang nogen sinde bliver repræsenteret i Aalborg byråd. Den vigtigste opgave i byrådet bliver at sikre, at der kommer fokus på at skabe arbejdspladser i stedet for meningsløs tvangsaktivering, siger Per Clausen.

- Aalborg Kommune skal fremover gå i spidsen med udvikling af vedvarende energi og energibesparelser. Vi skal have bedre skoler, bedre dagsinstitutioner og en bedre ældrepleje. De kommunale køkkener skal omstilles til økologi og kollektiv trafik prioriteres langt højere end i dag.

Udover Per Clausen opstillede generalforsamlingen også nr. 2 og 3 på listen. Det blev Lasse P. N. Olsen, der har været medlem af Enhedslisten siden 2003, og blev opstillet som Enhedslistens spidskandidat til regionsrådet i 2005 og til byrådet i 2009, samt Cæcilie Lyndgaard Andersen, der nu er i gang med kandidatuddannelse i udviklingsstudier fra Aalborg Universitet.

lcl

Foto: Flickr