- Der er ingen tvivl om, at det er enorme investeringer, vi kan komme ud i. Og nogle steder kommer vi ikke uden om at investere i kloakkerne. Men vi skal også tænke bredere, og måske kan vi få mere natur og slippe af med vandet i kælderen samtidig, siger Bjørn Dahl, formand for KL's teknik- og miljøudvalg.
Marina Bergen, seniorforsker ved Københavns Universitet, har undersøgt flere muligheder for at slippe af med regnvand, blandt andet to områder i Odense.
- Der kan være meget store forskelle på, hvor meget vand man kan komme af med på den måde inden for regionerne og den enkelte by. Men det kan lade sig gøre rigtig mange steder - også i lavtliggende byer. Det handler mere om at lære sin by at kende og lægge det ind i sin planlægning, siger hun ifølge ritzau.
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.