Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Jane Jegind har fået direktørjob i Langeland Kommune og forlader rådmandspost og byråd i Odense.
Foto: Langeland Kommune

Odense-rådmand bliver embedsmand på Langeland

By- og kulturrådmand Jane Jegind (V) skifter Odense Byråd ud med chefpost for erhverv, turisme og kultur i Langeland Kommune.
18. AUG 2020 14.28

ODENSE / LANGELAND: By- og kulturrådmand Jane Jegind (V) fra Odense er blevet ansat af Langeland Kommune som ny chef for erhvervs-, kultur- og turismeområdet, oplyser Langelands kommunaldirektør, Jani Hansen.

Den nye chef kommer med solid kommunal erfaring i bagagen. Hun har været byrådsmedlem i Odense siden KV97, rådmand siden KV13 og Venstres spidskandidat ved fire valg. Men ikke ved det næste, har hun allerede tidligere meddelt, og nu bliver det i stedet til et farvel i utide.

Hun tiltræder det nye job 1. september.

Den kommende eks-politiker kalder stillingen 'et drømmejob'. Hun får ansvaret for Langeland Kommunes samlede erhvervs-, turisme- og kulturindsats samt direkte ledelsesansvar for et sekretariat, som er under opbygning.

Borgmester Tonni Hansen (SF) siger om sin nye embedsmand, at han 'kender Janes indsigt og analytiske evner fra mange forskellige sammenhænge'. Han noterer sig specielt, at 'Jane Jegind også har blik for kulturens værdi i sig selv. På den måde risikerer vi ikke, at kulturen alene bliver instrument for vores turismeindsats', siger han.

mk