DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Ny tilsynsdirektør på plads i Arbejdstilsynet

KORT NYT24. JAN 2020 13.36

1. marts tiltræder Karsten Refsgaard som ny tilsynsdirektør for Tilsynscenter Øst i Arbejdstilsynet. Karsten Refsgaard får ansvaret for Tilsynscenter Øst, der dækker hovedstadsområdet, resten af Sjælland samt Lolland-Falster, Bornholm og Grønland. Der ansat cirka 200 medarbejdere i Tilsynscenter Øst, skriver Arbejdstilsynet.

Karsten Refsgaard er 43 år og uddannet psykolog. Han kommer fra en stilling som chef for Arbejdsmiljø København, som er Københavns Kommunes tværgående arbejdsmiljøenhed. Karsten Refsgaard har før da arbejdet flere år i Arbejdstilsynet. Først som tilsynsførende i 2007, siden konsulent i Arbejdsmiljøfagligt Center, chef for forskellige tilsynsgrupper i Tilsynscenter Øst og senest i kontoret for psykisk arbejdsmiljø.

Karstens Refsgaard afløser Karsten Bach Christensen, der er skiftet til en stilling som arbejdsmiljøchef i Hofor. Karsten Refsgaard indtræder i Arbejdstilsynets direktion som yderligere tæller direktør Søren Kryhlmand, vicedirektørerne Vibe Westh og Trine Bødker samt tilsynsdirektørerne Hanne Sofie Tromborg Olsen og Sine Louise Iversen.

MG